top of page
Slagerij'tlandleven.jpg

OVER ONS

Wat ooit begon als een bescheiden boerderijwinkel, is uitgegroeid tot een trotse en bloeiende onderneming met drie prachtige winkels en een productiewerkplaats die bekend staat om zijn ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige producten.

In 2007 hebben we een boerderijwinkel geopend in Baarschot, een klein gehuchtje in de Brabantse Kempen. Een écht gezellig winkeltje waar de mensen naar toe kwamen voor streekproducten, snuisterijen en ons kwaliteitsvlees uit eigen fokkerij. We waren maar enkele dagen in de week geopend met een redelijk klein assortiment, het was voor ons ook een leuke hobby. Het bleek voor toeristen een (h)eerlijke plek maar ook de dorpsgenoten wisten steeds vaker terug te komen naar ons winkeltje.  

Enkele jaren later kwam de volgende uitdaging op ons pad. Een ambachtelijke slagerij in Bladel die op een nieuwe opvolger zat te wachten… één ding hadden Slagerij Baselmans en Boerderijwinkel ’t Landleven gemeen. Kwaliteit altijd op de eerste plaats en de enorme passie voor lekker eten. Ook de ambacht raakte ons. Rookvlees, hammen uit eigen rokerij en ook vele recepten die ons aan ‘vroeger’ deden denken. Oma’s recept was toch altijd nog het lekkerste. Daarmee ontstond in 2013 “Slagerij Baselmans – ’t Landleven”. Een gezellige winkel waar de mensen van de gehele Kempen tot in de wijde omtrek naar toekwamen voor dat (h)eerlijk stukje vlees tegen een eerlijk prijs. En ook dat bleven ze doen na 2013.

De mensen hadden het vertrouwen en wisten dat het bij ons goed zat. Steeds meer nieuwe gezichten mochten we verwelkom en bleven ook terug komen. Naast de succes volle Slagerij en Poeliers afdeling in Bladel bleef de vraag naar een ruimer assortiment in Baarschot. Daarmee groeide ons Boerderijwinkeltje uit zijn jasje en mochten we in 2015 onze deuren openen van onze nieuwe locatie aan de Hilverstraat in Hilvarenbeek. Een droom die uit kwam. 200 m3 Winkel met 15 meter vitrine met alleen maar verse kwaliteitsproducten. Uit eigen fokkerij of met alle zorgvuldigheid ingekocht zodat we onze goede kwaliteit en goede prijs kunnen blijven garanderen.

Daarmee sloten de deuren van ons boerderijwinkeltje. Het boerderijwinkeltje was uitgegroeid naar een prachtige winkel in Hilvarenbeek.  De gezelligheid uit heb boerderijwinkeltje namen we mee naar Hilvarenbeek, ook de streekproducten, snuisterijen en cadeau artikelen verhuisde mee en dat maakt het zo gezellig en verrassend.

Enkele jaren later was de winkel in Bladel ook voor ons te klein geworden, en toe aan vernieuwing. In juli 2020 zijn we met onze winkel in Bladel verhuisd naar een andere locatie. Een prachtige moderne winkel van 600m2 en 50 meter toonbank/vitrine. 

Slagerij 't Landleven heeft nu een derde prachtige winkel geopend, deze keer in het charmante Eersel! Na het succes van onze winkels in Bladel en Hilvarenbeek, zijn we verheugd om onze gemeenschap in Eersel van dienst te zijn met de vertrouwde kwaliteit waar we bekend om staan.

Onze nieuwe winkel, geopend in april 2024, biedt dezelfde hoogwaardige producten en uitstekende service waar onze klanten zo van houden. Of je nu op zoek bent naar vers vlees, ambachtelijke vleeswaren of heerlijke specialiteiten, we hebben voor elk wat wils. Kom langs en ontdek onze nieuwe locatie in Eersel! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor al je culinaire behoeften. 

Het is zeker de moeite waard om een van onze winkels te komen bezoeken. Niet alleen voor een (h)eerlijk stukje vlees maar ook een breed assortiment aan (streek)producten, cadeau artikelen en snuisterijen. Laat je inspireren en kom het beleven.

We staan elke dag voor u klaar met een zeer uitgebreid assortiment vers vlees en vers producten. De keuze is reuze wordt enthousiast en ook fan van onze producten.

Graag tot ziens Marcel & Yvonne

Landleven
bottom of page