Over ons

OVER ONS

In 2007 hebben we een boederijwinkel opgericht in Baarschot. Een klein gehuchtje in Brabant. Het was een écht gezellig winkeltje waar de mensen kwamen voor streekproducten, snuisterijen en natuurlijke écht kwaliteitsvlees uit eigen fokkerij. We waren maar enkele dagen in de week geopend met een redelijk klein assortiment, omdat het voor ons ook een leuke hobby was. Het bleek voor toeristen een (h)eerlijke plek maar ook de dorpsgenoten wisten steeds vaker terug te komen.

Enkele jaren later kwam dan ook een volgende uitdaging op ons pad. Een ambachtelijke slagerij in Bladel die op een nieuwe opvolger zat te wachten… 1 ding hadden Slagerij Baselmans en Boederijwinkel ’t Landleven in iedere geval gemeen. Kwaliteit altijd op de eerste plaats en de enorme passie voor lekker eten. Ook de ambacht raakte ons. Rookvlees, hammen uit eigen rokerij en ook vele recepten die ons aan ‘vroeger’ deden denken. Oma’s recept was toch altijd nog het lekkerste. Daarmee ontstond in 2013 “Slagerij Baselmans – ’t Landleven”. Een gezellige winkel waar de mensen van de gehele Kempen tot in de wijde omtrek naar toekwamen voor dat (h)eerlijk stukje vlees tegen een eerlijk prijs. En ook dat bleven ze doen na 2013.

De mensen hadden het vertrouwen en wisten dat het bij ons goed zat. Steeds meer nieuwe gezichten mochten we verwelkom en bleven ‘tot ziens’ zeggen. Naast de succes volle Slagerij en Poeliers afdeling in Bladel bleef de vraag naar een ruimer assortiment in Baarschot. Daarmee groeide ons Boederijwinkeltje uit zijn jasje en mochten we in 2015 onze deuren openen van onze nieuwe locatie aan de Hilverstraat in Hilvarenbeek. Een droom die uit kwam. 200 m3 Winkel met 15 meter vitrine met alleen maar verse kwaliteitsproducten. Uit eigen fokkerij of met alle zorgvuldigheid ingekocht zodat we onze goede kwaliteit en goede prijs kunnen blijven garanderen.

Daarmee sloten de deuren van ons boederijwinkeltje. Het boederijwinkeltje was uitgegroeid naar een prachtige winkel in Hilvarenbeek . En de gezelligheid bleef. Ook de streekproducten, snuisterijen en cadeau artikelen verhuisde mee en dat maakt het zo gezellig en verrassend.

Het is zeker de moeite waard om een van onze winkels te komen bezoeken. Niet alleen voor een (h)eerlijk stukje vlees maar ook een breed assortiment aan (streek)producten, cadeau artikelen en snuisterijen. Laat je inspireren en kom het beleven.

We staan elke dag voor u klaar met een zeer uitgebreid assortiment vers vlees en vers producten. De keuze is reuze wordt enthousiast en ook fan van onze producten.

Tot ziens Marcel & Yvonne

Scroll naar boven